Renovaties

Renovaties we alleen in de regio Noord-Limburg en Oost-Brabant.

Renovaties

We hebben ons eraan gewaagd om keukens op te knappen. Het is een hele klus, maar het resultaat mag er wezen. We werken met speciale lak die waterdicht is en ook gebruikt wordt voor boten. Het is precisie werk met veel voorbereidend werk. Het ligt aan de grootte van de keuken hoe lang de renovatie gaat duren, maar op een paar weken moet je rekenen.

Niet geheel renoveren? We kunnen ook onderdelen maken, zoals achterwand platen. Deze kunnen in elke maat en kleur gemaakt worden. We kunnen ook gewenste motieven maken, zoals gemarmerd.
Posters als achtergrond die gelamineerd worden, zodat ze tegen vocht en hitte kunnen.

Een houten achterwand lamineren met epoxy.

Hebt u ook een goed idee? Of een wens? Vraag naar de mogelijkheden.

Maatwerk

Alles wat we maken is maatwerk en daar zijn goede afspraken voor nodig. 

Hoe gaat het in zijn werk:

Als er een aanvraag binnenkomt gaan we eerst met de klant praten. Wat zijn de wensen hoe het eruit moet komen te zien. Welke kleuren, afmetingen, hoeveelheid, enz. We gaan op locatie kijken.
Een mogelijkheid is om de deurtjes bij ons in de werkplaats te renoveren. De rest van de keuken zal ter plaatse moeten gebeuren.

Als dat duidelijk is gaan we aan het werk.

Het werken met epoxy kost tijd, omdat je tussen de verschillende fases moet wachten totdat alles uitgehard is. Dat geldt ook voor de DD-lak die wij gebruiken.
We werken op contractbasis waar alle afspraken staan.

Achterwanden

Achterwanden kun je maken voor keukens, maar ook voor badkamers. Het voordeel is dat ze goedkoper zijn dan echt marmer of natuursteen en ook waterdicht. Hiernaast staan enkele voorbeelden van marmerlook. Er is in overleg veel meer mogelijk .

Voor Na
Voor Na

Renovaties doen we alleen in de regio Noord-Limburg en Oost-Brabant.

Stel uw vraag

Vragen? Hebt u een goed idee? Deel het met ons.

4 + 6 =

© De Epoxy Galerie
Designed by: Het Designweb

Share This